زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد
سرخط خبرها

گزارش رسانه عبری از گرانی فاحش در سرزمین اشغالی| اسرائیل جای زندگی‌کردن نیست

  • کد خبر: ۱۲۵۴۲۲
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸
گزارش رسانه عبری از گرانی فاحش در سرزمین اشغالی| اسرائیل جای زندگی‌کردن نیست
یک رسانه اسرائیلی اعتراف کرد گرانی فاحش در اسرائیل باعث شده است تا مهاجران اسرائیلی به موطن اصلی خود بازگشته و اعلام کنند، زندگی در (فلسطین اشغالی) را ادامه نخواهند داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یسرائیل هیوم روزنامه روزنامه پر مخاطب رژیم صهیونیستی در تحلیلی در این رابطه تاکید کرد کرد: واقعیت‌های تاریک اقتصادی شمار قابل توجهی از خانواد‌های (مهاجر صهیونیست) را مجددا به فکر تغییر در روند زندگی خود کرده است، آن‌ها تاکید می‌کنند که زندگی در اسرائیل الزاما تقدیر حتمی ما  محسوب نمی‌شود، و در این میان آن‌هایی که برای سال‌ها به دنبال مهاجرت به اسرائیل بودند، امروز نظر خود را تغییر داده‌اند و می‌گویند، ما در جایی که در آن گرانی سرسام آور است؛ زندگی نمی‌کنیم.

به اعتراف نویسنده این تحلیل یکی از معضل‌ها اخلاقی که بسیاری از اسرائیلی‌ها با آن دست به گریبان هستند و در اسرائیل نسخه ۲۰۲۲ به شدت قابل لمس شده است و مبتلا به تعداد زیادی از خانواده است این است که آیا در اسرائیل باقی بمانند یا برای بهبود وضعیت زندگی خود به جای دیگر مهاجرت کنند.

در ادامه هم تاکید می‌کند: با این حال شرایط (بد) اقتصادی از جمله آنچه که در سال اخیر شاهد آن بودیم و گرانی مخارج زندگی که به حد نصاب‌های بی سابقه‌ای رسیده است، باعث می‌شوند تا بسیاری از خانواده‌ها به این نتیجه گیری قاطع برسند که باید اینجا را ترک کنند.

یسرائیل هیوم به نقل از یک زوج چهل ساله می‌نویسد: ما اینجا را دوست داریم، اما به طور حتم طی ۳ ماه آینده به لس آنجلس مهاجرت خواهیم کرد.

پدر این خانواده که دارای سه فرزند است با اشاره به فشار‌های اقتصادی وارد شده به خانواده‌اش در اسرائیل می‌گوید: ما تلاش خود را کردیم که در اینجا مستقر شویم، اما گرانی بسیار زیاد زندگی را غیر ممکن کرده است، به سادگی بگویم اینجا جای زندگی کردن ما نیست.

این مرد در مقابل پرسش روزنامه در رابطه با نحوه اطمینان از شرایط بهتر در ایالات متحده هم تاکید می‌کند. من اطمینان دارم که شرایط متفاوت است، من برادری دارم که از ۲۰ سال پیش در آمریکا زندگی می‌کند و از طریق او می‌دانم که آنجا زندگی آسان‌تر است، در آنجا زندگی متفاوت است، ما در اسرائیل بی ارزش بودن پول خود را احساس می‌کنیم هر ماه با کسری شروع می‌کنیم.

زفی کتسب نویسنده این گزارش نسبتا طولانی یسرائیل هیوم در بخش دیگری از آن اعتراف می‌کند: گرانی زندگی و آینده مبهم باعث شده است تا تعداد قابل توجهی از خانواده‌ها (مهاجر صهیونیست) تلاش خود را برای مهاجر معکوس آغاز کنند، حتی بسیاری از خانواده‌هایی که قصد مهاجرت داشتند نیز با شنیدن شرایط اقتصادی حاکم بر اسرائیل از این ایده خود صرف نظر کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->